Winsor & Newton pigment markers

Winsor & Newton pigment markers

http://pigmentmarker.colart-hosting.com/images/1.png
De invoering van de nieuwe Winsor & Newton Pigment Marker ™ - een pen zo revolutionair zal de manier waarop je altijd werken veranderen!
Met behulp van alleen de hoogste rang, lichtecht, beeldende kunst pigmenten, zijn er meer dan 100 prachtige kleuren om uit te kiezen. Er is ook een unieke Witte Blender dat een grenzeloze palet van kleuren en tinten plaatst binnen handbereik. Dit is geen gewone marker, dit is de creativiteit zonder grenzen!

THE WHITE blender. Een nieuwe wereld van mogelijkheden

Een oneindig kleurenpalet binnen handbereik. Introductie van de allereerste White Blender, speciaal ontworpen voor de Winsor & Newton Pigment Marker ™ -systeem. Door gebruik van witte titaandioxidepigmenten, kun je met deze opmerkelijke nieuwe pen kleuren bouwen, mengen en verzachten als nooit tevoren. Meng tinten vloeiend en intuïtief, voor het creëren van ontelbare kleuren en subtiele effecten - zelfs op zwart papier! De mogelijkheden zijn eindeloos!
http://pigmentmarker.colart-hosting.com/images/2.jpg

Uw creativiteit mag niet vervagen na verloop van tijd. Het Winsor & Newton Pigment Marker ™ systeem maakt gebruik van niet-fade beeldende kunst pigmenten in plaats van kleurstoffen, het houd uw project fris en levendig voor een mensenleven!

o.a op Youtube zijn erg leuke en interessante filmpjes te vinden!

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ssl encrypted
© 2006 - 2024 Hof van Gelre kraal totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel