Leveringsvoorwaarden

 

 
 HOF VAN GELRE
Leveringsvoorwaarden:

Bestellingen
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling afmaakt. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur.

Krijgt u geen bericht via de e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan. Neem dan even contact met ons  op via gerardingen@xs4all.nl

Minimum orderbedrag:
Er is geen minimum orderbedrag, let wel, u betaald wel de gemiddelde verzendkosten van € 3,55.

Voorraden:
Deze webwinkel heeft een voorraad module. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad. Mocht een door uw besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan kan het binnen korte tijd, kosteloos nagezonden worden, of  krijgt u dit betreffende bedrag terug op uw rekening.


Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw. Op de orderbevestiging die u ontvangt, staat het bedrag vermeld, inclusief BTW U kunt ons eventueel via de e-mail om een factuur met btw vermelding vragen.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Is de betaling niet binnen 14 dagen na de besteldatum bijgeschreven op de bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling natuurlijk ook komen afhalen. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven worden de produkten uiterst binnen zeven dagen ( komt zelden voor, eigenlijk altijd veel sneller, vaak dezelfde dag nog ) bij het postkantoor afgegeven.

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via POSTNL - HOF VAN GELRE is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via POSTNL. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden.
De extra kosten hiervoor bedragen € 7.99

Verzendkosten

Verzend en behandelings kosten:

Bij Nederlandse bestellingen vanaf  € 99.00  worden er geen verzendkosten berekend.
Voor brievenbus post Nederland is het standaard bedrag - inclusief behandelingskosten en BTW - € 3.55, voor pakketpost - Inclusief behandelingskosten en BTW - voor Nedeland € 7.99
 

Dit bedrag is een bijdrage voor de verzendkosten verpakkingskosten, BTW en administratiekosten. Bij bestellingen vanaf  € 99.00 of bij bepaalde akties, worden er geen verzendkosten berekend. Soms is er een aktie met een lager verzendkosten vrij orderbedrag  Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten. Voor bestellingen naar het buitenland gelden de tarieven volgens PostNL

Aanbiedingen
De aanbiedingen/acties van HOF VAN GELRE zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Privacy
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Wilt u deze niet ontvangen dan kunt u dat aangeven bij het plaatsen van de bestelling.

Maat- en kleurverschillen
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie
U kunt de producten binnen 14 dagen ruilen. ( met uitzondering van opruimings artikelen, boeken, lijm en verfsoorten, viltstiften en producten in geopende verpakking )  De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant, tenzij anders is afgesproken. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag retour binnen 7 werkdagen op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje. ( eigenlijk meestal de zelfde dag )

Niet tevreden?
Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 3 dagen contact met ons op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.

 

HOF VAN GELRE,  Dr. A.R. Holplein 3, 4031MB Ingen ( bij Tiel )

telefoon: 06 4235 3651 of 0344 60 24 39  - email: gerardingen@xs4all.nl  >>

                          BTW no. nl.8542.47.762.B01 - KvK no.61192724,


bank:
Iban: NL70 INGB 0004 4573 65 - Hof van Gelre
Bic: INGBNL2A

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ssl encrypted
© 2006 - 2024 Hof van Gelre kraal totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel