porcelein stiften

De porceleinstiften zijn handig in gebruik, nemen weinig ruimte in en er zijn geen potjes en geen kwasten nodig om in schoon te maken. Dus snel te pakken, zonder al te veel spullen overhoop te halen! Vooral erg leuk omdat makkelijk mee te schrijven op porcelein. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen makkelijk te gebruiken, dus erg leuk voor o.a. kinderfeestjes! Voor een kinderfeest zou elk kind een eigen beker kunnen maken (of door de jarige job zelf gemaakt), het kan bijna niet mislukken, en na het feest mag het natuurlijk mee naar huis! Ook leuk om kado te doen: schoteltje versieren of beker met eigen naam beschrijven , chocolaatje erop, folie erom, strik erop en klaar! Of bijvoorbeeld een leuk theepakketje maken:  theekop en schotel versieren en theezakjes etc. erbij! Er zijn nog veel meer mogelijkheden, wat dacht u ervan om uw eigen borden en bekers versieren voor bijvoorbeeld een kerstdiner? Versier de tafel met het “eigen gemaakt”porselein en versier een bijpassend tafellaken in dezelfde designs met Kars textielstiften! Succes gegarandeerd!

Gebruiksaanwijzing
Deze reukarme stiften zijn geschikt voor het decoreren van porcelein. Met de contourstift maakt u de tekening. Daarna heeft u de keuze uit 2 en 4 mm stiften om de afbeeldingen in te kleuren. De stiften moeten goed geschud worden voor gebruik. Druk daarna de inktstift een paar keer rechtstandig naar beneden totdat hij vol loopt met inkt. Na gebruik liggend bewaren. De droogtijd is 4 uur. Om het porselein vaatwas bestendig te maken dient u het 90 minuten te bakken in een niet voorverwarmde oven op 160 graden. vaatwasbestendig!

Tips
U kunt ook clearstamps gebruiken om een leuke afbeelding op het servies te maken. Dep wat watervaste zwarte inkt (archival, staz-on) op een clearstempel. Druk de afbeelding even af op een stukje keukenrol om de overtollige inkt eraf te halen. De stempel zal dan minder glijden op het servies. Stempel de afbeelding. Door eventuele ronde vormen kunt u dit niet met een clear blok doen maar probeer dit voorzichtig uit de hand. Teken de gestempelde afbeelding na droging duidelijk in met de zwarte contourstift. De stempel is bedoeld als hulp.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ssl encrypted
© 2006 - 2024 Hof van Gelre kraal totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel