LIJM & VERNIS

Sieradenlijm kan niet ontbreken bij de sieradenmaaksters!
Dit is de allerbeste lijm voor het lijmen van strassteentjes van glas en kunststof, metalen onderdelen, kunstsof onderdelen, draad en zelfs stoffen onderdelen kunnen hiermee gefixeerd worden!
Doordat het een vullende lijm is zal de lijm zich altijd uitstekend hechten aan twee onderdelen, ook al zit daar nog een opening (kiertje) tussen.
Voor extra zekerheden bij sommige afhechting technieken een druppeltje sieradenlijm erop, en zeker weten dat het nooit meer los zal gaan.
bijvoorbeeld de draad door een kallotje wat vast is gezet met een knijpkraaltje, als zekerheid nog een klein druppeltje sieradenlijm erop. Of een ringetje wat absoluut dicht moet blijven zitten, een druppeltje sieradenlijm op het openingetje.
Of een veterklemmetje die je vastklemt op een leren veter, voor de zekerheid nog een druppeltje sieradenlijm in het veterklemmetje en hij zal nooit meer los gaan.
Talloze technieken warbij deze sieradenlijm niet te missen is.

vernis van het aller beste merk `darwi`.
Met deze vernis brengt u een coating aan op kralen of sieradenonderdelen, die kan dienen als beschermlaag of glanslaag.
De vernis is verkrijgbaar in mat en hoogglans.
Breng de vernis aan met een fijn kwastje op bijvoorbeeld zelfgemaakte kralen van FIMO, kies mat voor alleen een beschermend laagje, of de glans voor een mooie beschermende glanslaag.
Bent u allergisch voor sommige sieradenonderdelen? Breng dan een laagje vernis aan op de onderdelen en u zult er geen last meer van hebben.
Heeft u kralen die dof zijn geworden? Breng een laagje glans vernis op de kralen aan, en ze zijn weer als nieuw.
deze vernis is heel erg fijn om mee te werken, en deze vernis zal niet vergelen op den duur. De vernis is te verdunnen met alcohol.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • ssl encrypted
© 2006 - 2024 Hof van Gelre kraal totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel